scholen in krimpregio’s

Op 15 maart 2013 presenteert BNA Onderzoek op de TUe voor belangstellenden de uitkomsten van het ontwerplab Scholen voor het Noorderland. Ik zal samen met Marco van Zandwijk (Ruimte OK) namens BNA Onderzoek deze middag voorzitten.

De jonge architecten hebben met een frisse blik de opgave van scholen in de krimpgebieden in NO Groningen verkend. Er zijn verrassende invalshoeken gekozen met resultaten die letterlijk tot de verbeelding spreken.

Voor nadere informatie en aanmelding zie:

http://www.bna-onderzoek.nl/event.php?id=10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>