nieuw leven voor schoolgebouwen?

Schoolgebouwen voor het voortgezet onderwijs uit de periode 1969 – 1996 – wat kunnen we er nog mee? Neergezet met zeer beperkte middelen vormen ze vaak een blok aan het been van schoolbesturen. Met een afschrijvingstermijn van veertig jaar zouden ze gesloopt kunnen worden, maar is dit wel duurzaam? Kunnen ze nog worden gebruikt voor het hedendaagse onderwijs?

Wat zijn de kritische factoren bij deze afwegingen?

Vragen waar ik mij de komende tijd op ga richten.

Deze week ben ik begonnen aan het schrijven van een promotievoorstel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>